Trafic îngreunat pe DN1: Se circulă în coloană în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Traficul rutier este foarte intens pe DN1 Braşov - Ploieşti, pe sensul către Capitală, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

897 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN1: Se circulă în coloană în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei

Trafic îngreunat pe DN1: Se circulă în coloană în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei (Imagine: Ovidiu Iordachi/ Arhiva Mediafax Foto)

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (17:10), traficul rutier este foarte intens pe DN1 Braşov - Ploieşti, pe sensul către capitală. Autovehiculele rulează cu viteză redusă în Predeal, la intersecţia cu drumul de acces către pârtia Clăbucet şi deseori se formează coloane de autovehicule. De asemenea, se circulă îngreunat şi în zona localităţilor prahovene Buşteni şi Sinaia", potrivit unui comunicat de presă remis de Centrul Infotrafic al Poliţiei Române.

Poliţiştii îi sfătuiesc pe conducătorii auto aflaţi în tranzit (între Braşov şi Ploieşti) să folosească ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia - Ploieşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici