Trafic îngreunat pe DN17, la intrarea în Beclean, după un accident rutier

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, pe un singur sens, vineri, pe DN 17, la intrarea în Beclean dinspre Dej, din cauza unui accident între o maşină şi un autotren. O persoană a fost rănită.

266 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN17, la intrarea în Beclean, după un accident rutier

Trafic îngreunat pe DN17, la intrarea în Beclean, după un accident rutier

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, din cauza unei coliziuni între un autoturism şi un autotren, circulaţia rutieră pe DN17 Dej – Bistriţa se desfăşoară îngreunat, pe un fir alternativ.

Accidentul s-a produs la intrarea în oraşul Beclean dinspre Dej, în judeţul Bistriţa-Năsăud.

În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici