Trafic îngreunat pe DN2, în judeţul Bacău, din cauza unui accident. Două persoane au fost rănite

Traficul este îngreunat, duminică, pe DN 2 Focşani – Bacău, între localităţile Sascut şi Adjud din judeţul Bacău, ca urmare a unui accident rutier, anunţă Centrul Infotrafic al Poliţiei Române. Două persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital.

110 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe DN2, în judeţul Bacău, din cauza unui accident. Două persoane au fost rănite

Trafic îngreunat pe DN2, în judeţul Bacău, din cauza unui accident. Două persoane au fost rănite

"Pe DN 2 Focşani – Bacău, între localităţile Sascut şi Adjud, judeţul Bacău, a avut loc un accident rutier, traficul fiind îngreunat diin această cauză. Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţ", anunţă Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Două persoane au fost rănite uşor şi transportate la spital.

Circulaţia se desfăşoară pe un singur fir, pe câte o bandă pentru fiecare direcţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici