Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, în urma unui accident. O femeie de 49 de ani, transportată la spital

Traficul se desfăşoară îngreunat, duminică, pe DN 1, în zona localităţii Azuga, Prahova, în urma impactului dintre două autoturisme, conform Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

238 afișări
Imaginea articolului Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, în urma unui accident. O femeie de 49 de ani, transportată la spital

Trafic îngreunat pe Valea Prahovei, în urma unui accident. O femeie de 49 de ani, transportată la spital

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la în judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 136+750 de metri, la intrarea în Azuga dinspre Predeal, traficul rutier se desfăşoară pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, din cauza unui accident în care au fost implicate două autoturisme.

Potrivit poliţiştilor, unul dintre vehicule a intrat pe sensul opus de mers din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed.

Patru persoane au fost implicate în accident, o femeie de 49 de ani fiind transportată la spital.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici