Trafic intens duminică seara pe Autostrada Soarelui, pe DN 1 şi DN 39

Centrul Infotrafic anunţă că duminică seara se circulă în condiţii de aglomeraţie pe Autostrada Soarelui, sensul către Capitală, pe unele tronsoane ale DN 1, unde s-au format coloane de maşini, dar şi pe DN 39, în zona staţiunilor de pe litoral.

216 afișări
Imaginea articolului Trafic intens duminică seara pe Autostrada Soarelui, pe DN 1 şi DN 39

Poliţiştii spun că pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa traficul este intens în direcţia către Bucureşti, în medie se înregistrează 40 - 45 de autoturisme/minut, fiind aglomeraţie la intrarea în Capitală. Tot la intrarea în Bucureşti este aglomeraţie şi pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti.

Pe DN 1 Ploieşti-Braşov, s-a format o coloană de maşini pe sensul de mers către Braşov, în zona Comarnic, de la km. 108 până la km. 116, din cauza unui autocar care a rămas în pană. Şi în zona Posada - Sinaia s-a format coloană între km. 120 şi 116, pe sensul de mers către Ploieşti.

O coloană de maşini în mişcare este semnalată şi în Buşteni, de la km. 130 până la km. 131, pe sensul de mers către Braşov, iar în direcţia către Ploieşti se circulă în condiţii de aglomeraţie între km. 134 - 131.

De asemenea, pe DN 39 Constanţa-Vama Veche sunt valori de trafic uşor ridicate între staţiuni, pe sensul de mers către Constanţa, şi se circulă în condiţii de aglomeraţie între Eforie Sud şi Eforie Nord, precum şi în Agigea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici