Trafic întrerupt pe A3, după ce un tir a luat foc. Circulaţia a fost reluată după o oră

Traficul rutier pe autostrada A3, pe sensul de mers Gilău - Turda, judeţul Cluj, blocat duminică dimineaţă după ce un tir a luat foc a fost reluat după mai mult de o oră.

177 afișări
Imaginea articolului Trafic întrerupt pe A3, după ce un tir a luat foc. Circulaţia a fost reluată după o oră

Trafic întrerupt pe A3, pe sensul Gilău - Turda, după ce un tir a luat foc (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Conform poliţiştilor, traficul pe autostrada A3, pe sensul de mers Gilău - Turda a fost reluat după mai mult de o oră.

Administratorul autostrăzii A3, Vasile Drăgan, a declarat corespondentului MEDIAFAX că un tir încărcat cu spray-uri a luat foc pe autostrada Transilvania, duminică dimineaţă.

"Un autocamion care transporta spray-uri a luat fost pe autostradă. S-a aprins un cauciuc şi de acolo a ars toata maşina şi încărcătura. Autocamionul transporta spray-uri, care au explodat, dar nu a fost pus nimeni în pericol", declarat Drăgan.

Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere a incendiilor şi un echipaj SMURD.

Focul a fost lichidat după 30 de minute.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici