Trafic întrerupt pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza pietrelor care cad de pe versant

Traficul este întrerupt, sâmbătă, pe Drumul Naţional 7C – Transfăgărăşan, între Curtea de Argeş şi Barajul Vidraru, în zona localităţii Arefu, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.

178 afișări
Imaginea articolului Trafic întrerupt pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza pietrelor care cad de pe versant

Trafic întrerupt pe DN 7C – Transfăgărăşan, din cauza pietrelor care cad de pe versant

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române a transmis că, sâmbătă, pe DN7C (Transfăgărăşan) Curtea de Argeş - Baraj Vidraru, în zona localităţii Arefu (jud. Argeş), circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri, din cauza căderilor masive de pietre de pe versant.

Potrivit sursei citate, este vorba despre tronsonul deschis circulaţiei publice, nu de segmentul dintre Piscu Negru şi Bâlea Cascadă, pe care traficul rutier este întrerupt în sezonul rece.

Nu sunt înregistrate victime, nici automobilişti blocaţi, mai arată Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici