Trafic oprit pe DN1: Accident cu trei răniţi în Sinaia

Circulaţia rutieră este oprită sâmbătă seara pe sensul de mers către Braşov al DN1, din cauza unui accident produs în Sinaia, în care au fost implicate două maşini şi în urma căruia trei persoane au fost rănite uşor.

255 afișări
Imaginea articolului Trafic oprit pe DN1: Accident cu trei răniţi în Sinaia

Potrivit Centrului Infotrafic, accidentul s-a produs pe DN1, în Sinaia, judeţul Prahova, din cauza nepăstrării distanţei de siguranţă.

Circulaţia rutieră este oprită pe sensul de mers către Braşov şi se desfăşoară pe un singur fir, alternativ, prin dirijare.

Valorile de trafic sunt în uşoară creştere.

Reprezentanţii ISU Prahova au declarat că în accident au fost implicate două maşini, trei persoane fiind rănite uşor şi transportate la CPU Sinaia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici