Trafic restricţionat în centrul Capitalei pentru Crosul veteranilor. Care sunt rutele ocolitoare

Traficul rutier a fost restricţionat, duminică, în mai multe zone din centrul Capitalei, în intervalul 10.30 - 14.00, pentru desfăşurarea Crosului veteranilor.

759 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în centrul Capitalei pentru Crosul veteranilor. Care sunt rutele ocolitoare

Trafic restricţionat în centrul Capitalei pentru Crosul veteranilor. Care sunt rutele ocolitoare

Crosul va avea loc pe traseul: Parc Herăstrău — şos. Kiseleff (restricţie locală Parc Herăstrău) — şos. Kiseleff (pe axa centrală) — Arcul de Triumf — şos. Kiseleff (traficul se închide total) — Piaţa Victoriei (fără afectare trafic rutier) — bd. Aviatorilor (trotuar) — bd. Constantin Prezan (închidere totală) — şos. Kiseleff (locală) — Parc Herăstrău, anunţă Poliţia Rutieră.

Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război, împreună cu Ministerul Apărării Naţionale, organizează duminică, 26 mai, de la ora 11.00, prima ediţie a Crosului veteranilor de război „VeteRUN”.

"Competiţia este o mişcare populară prin care cetăţenii, alături de militari ai Armatei României, îşi vor arăta respectul şi preţuirea pentru veteranii de război, răniţii, invalizii şi urmaşii celor decedaţi ca urmare a participării la cel de-Al Doilea Război Mondial", se arată într-un comunicat de presă al Ministerului Apărării.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici