Trafic restricţionat în faţa Guvernului. A patra zi de proteste în Piaţa Victoriei/ Un participant la miting a fost reţinut de jandarmi

Circulaţia a fost restricţionată, luni seară, pe Şoseaua Kiseleff, de la străzile Arhitect Ion Mincu şi Paris către statuia Aviatorilor, din cauza protestului contra Executivului, anunţă Brigada Rutieră a Capitalei.

2196 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat în faţa Guvernului. A patra zi de proteste în Piaţa Victoriei/ Un participant la miting a fost reţinut de jandarmi

Trafic restricţionat în faţa Guvernului. A patra zi de proteste în Piaţa Victoriei/ Un participant la miting a fost reţinut de jandarmi

Măsura a fost instituită în jurul orei 21.00.

Câteva sute de protestatari s-au strâns şi luni seară în Piaţa Victoriei, cu fluiere şi vuvuzele, şi au scandat "Demisia", "Jos Guvernul", "Nu scăpaţi".

Un protestatar care avea asupra sa mai multe obiecte periculoase a fost ridicat de jandarmi

Un protestatar care avea asupra sa mai multe obiecte periculoase şi care este bănuit că ar fi participat şi la mitingul de vineri a fost ridicat, luni seară, de jandarmi din Piaţa Victoriei, anunţă Jandarmeria Capitalei.

Jandarmii au identificat luni, în jurul orei 21.00, un bărbat, în vârstă de 32 de ani, în Piaţa Victoriei, care avea asupra sa mai multe obiecte periculoase.

Manifestantul a fost condus la secţia de poliţie, unde jandarmii i-au întocmit acte de sesizare sub pentru port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.

Bărbatul este bănuit şi de faptul că ar fi participat la violenţele din data de 10 august.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici