Trafic restricţionat pe Autostrada A2 din cauza unui accident

Circulaţia rutieră este restricţionată, miercuri, pe Autostrada A2 Bucureşti-Constanţa, în zona localităţii Dor Mărunt din judeţul Călăraşi, după ce şoferul unei maşini s-a ciocnit de un autocamion, informează Centrul Infotrafic. Din fericire, nu au fost înregistrate victime.

170 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada A2 din cauza unui accident

Trafic restricţionat pe Autostrada A2 din cauza unui accident

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe Autostrada A2 Bucureşti - Constanţa, la kilometrul 81, pe sensul de mers Constanţa - Bucureşti, în zona localităţii Dor Mărunt, judeţul Călăraşi, şoferul unui autoturism a pierdut controlul volanului şi a intrat într-un autocamion.

Potrivit aceleiaşi surse, în urma impactului nu s-au înregistrat victime.

Circulaţia rutieră este restricţionată pe banda 1 pe care s-a produs accidentul şi se desfăşoară prin dirijare pe benzile doi şi cea de urgenţă. Valorile de trafic sunt ridicate pe ambele sensuri de mers, mai arată Centrul Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici