Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti până în 1 august, din cauza unor lucrări

Traficul este restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, unde se lucrează la podul peste râul Argeş. Astfel, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h.

301 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti până în 1 august, din cauza unor lucrări

Trafic restricţionat pe Autostrada Bucureşti-Piteşti până în 1 august, din cauza unor lucrări

Potrivit Centrului Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române, pe Autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, la kilometrul 36, pe sensul de mers către Bucureşti, în zona localităţii Căscioarele, judeţul Giurgiu, sunt impuse restricţii de trafic pe prima bandă şi pe cea de urgenţă, pentru executarea unor lucrări la podul peste râul Argeş.

Poliţiştii anunţă că traficul pe banda a doua a autostrăzii a fost reluat, după ce în această zonă lucrările au fost finalizate.

Astfel, potrivit Infotrafic, pe sensul de mers Piteşti-Bucureşti se circulă doar pe banda a doua, cu restricţie de viteză de 80 km/h, iar lucrările se estimează că vor fi terminate în 1 august.

„Având în vedere că de obicei valorile de trafic sunt ridicate în această zonă ca urmare a lucrărilor efectuate, recomandăm conducătorilor auto să păstreze distanţa de siguranţă dintre autovehicule, să semnalizeze din timp schimbarea benzii de rulare şi să adopte o atitudine preventivă la volan, pentru a nu fi implicaţi în producerea de accidente rutiere”, mai spun reprezentanţii Centrului Infotrafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici