Trafic restricţionat pe Autostrada Timişoara-Lugoj

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale (CNADNR) a anunţat, marţi, că a luat decizia restricţionării traficului pe autostrada Timişoara-Lugoj, timp de patru zile, pentru executarea unor lucrări de relocare a unei linii de înaltă tensiune, transmite corespondentul MEDIAFAX.

971 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat pe Autostrada Timişoara-Lugoj

Trafic restricţionat pe Autostrada Timişoara-Lugoj (Imagine: Silviu Matei/Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de CNADNR, circulaţia rutieră pe autostrada Timişoara-Lugoj în zona kilometrului 481+350, se va închide în zilele de 19 şi 20 aprilie şi apoi în 23 şi 24 aprilie, în intervalul 8.00-18.00, pentru perioade de timp de maximum 15 minute.

„În afara acestor intervale în care circulaţia va fi închisă, traficul se va desfăşura restricţionat, pe o singură bandă de circulaţie, pe fiecare cale de mers. Restricţia se impune urmare a executării lucrărilor de relocare a liniei de înaltă tensiune Mintia – Timişoara”, au anunţat reprezentanţii CNADNR.

Aceştia precizează că, în acord cu reglementările în vigoare, conducătorii auto au obligaţia să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară, precum şi indicaţiile agenţilor de poliţie aflaţi la locul desfăşurării evenimentului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici