Trafic restricţionat vineri în zona Arenei Naţionale, din cauza meciului dintre România şi Suedia

Traficul rutier va fi restricţionat vineri, pe străzile din jurul Arenei Naţionale, din cauza meciului dintre echipele reprezentative ale României şi Suediei, din cadrul preliminariilor de calificare ale Euro 2020.

569 afișări
Imaginea articolului Trafic restricţionat vineri în zona Arenei Naţionale, din cauza meciului dintre România şi Suedia

Trafic restricţionat vineri în zona Arenei Naţionale, din cauza meciului dintre România şi Suedia

 

Vineri, 15 noiembrie, începând cu ora 21.45, pe Stadionul „Naţional Arena”, va avea loc meciul de fotbal între echipele reprezentative ale României şi Suediei, din cadrul preliminariilor de calificare ale EURO 2020.

Poliţiştii anunţă că se va restricţiona traficul rutier, începând cu ora 17.00, progresiv, în funcţie de afluenţa publicului şi dacă situaţia o va impune, astfel:

- pe Str. Maior Coravu, între Şos. Mihai Bravu şi intrarea în stadionul Naţional Arena, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
- pe Bd. Pierre de Coubertin, între Str. Vatra Luminoasă şi rondul de la intrarea în Stadionul Naţional Arena sau între Şos. Pantelimon şi rondul de la intrarea în stadion, precum şi străzile care intersectează şi acced în acest tronson;
- banda I de circulaţie de pe Str. Vatra Luminoasă, între Str. Tony Bulandra şi Bd. Pierre de Coubertin;
- pe Str. Sg. Vasile Şerbănică, între Bd. Basarabia şi intrarea în stadion (parcarea C);
- pe Str. Tony Bulandra, între Str. Vatra Luminoasă şi rond Str. Maior Coravu;
- pe Bd. Basarabia între Piaţa Muncii şi Bd. Chişinău, pentru afluirea/ defluirea pietonală, dacă situaţia o va impune.

La solicitarea Federaţiei Române de Fotbal, Metrorex a prelungit programul de circulaţie a trenurilor de metrou în seara meciului cu Suedia, vineri spre sâmbătă, până la ora 00:30.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici