Trafic rutier blocat pe DN 17 din Suceava, din cauza aluviunilor aduse de ploi

Circulaţia rutieră pe DN 17, în judeţul Suceava, este blocată, duminică seara, pe raza localităţii Prisaca Dornei după ce carosabilul a fost acoperit de aluviunile aduse de ploile torenţiale care au căzut în ultimele ore.

842 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier blocat pe DN 17 din Suceava, din cauza aluviunilor aduse de ploi

Trafic rutier blocat pe DN 17 din Suceava, din cauza aluviunilor aduse de ploi

Conform Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava, circulaţia pe DN 17, în zona localităţii Prisaca Dornei este blocată pe ambele sensuri ca urmare a ploilor abundente căzute duminică după-amiaza.

De asemenea, au fost înregistrate mai multe apeluri pe 112 din localităţi afectate de ploi, pompierii fiind solicitaţi în mai multe zone din judeţ pentru a scoate apa din gospodării.

“Există mai multe apeluri din Câmpulung Moldovenesc şi în Stulpicani unde mai multe gospodării au fost afectate de ape. Deocmadată nu se ştie despre câte locuinţe e vorba, pompierii urmând să ajungă la faţa locului. DN 17 este blocat de aluviuni în localitatea Prisaca Dornei şi aici se lucrează cu utilaje pentru deblocarea drumului”, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Suceava, Alin Găleată.

Judeţul Suceava s-a aflat duminică după-amiaza sub avertizare cod portocaliu de furtună.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici