Trafic rutier blocat pe DN13, în judeţul Braşov, după ce două tiruri s-au lovit. O persoană a murit

  • Circulaţia rutieră este blocată pe DN13 în localitatea Buneşti din judeţul Braşov.
  • Poliţiştii aflaţi la faţa locului au stabilit că două tiruri s-au lovit după ce unul dintre şoferi a adormit la volan.
  • Persoana vinovată de producerea accidentului a murit.
618 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier blocat pe DN13, în judeţul Braşov, după ce două tiruri s-au lovit. O persoană a murit

Trafic rutier blocat pe DN13, în judeţul Braşov, după ce două tiruri s-au lovit. O persoană a murit

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că circulaţia rutieră pe DN13 (E60) Braşov – Sighişoara este întreruptă total în zona localităţii Buneşti, judeţul Braşov, din cauza unui accident. Două tiruri s-au lovit, iar unul dintre şoferii implicaţi a murit.

Se pare că şoferul care a provocat accidentul a adormit la volan. „Pe fondul adormirii la volan, un tir a lovit din spate remorca unui alt autotren. În urma leziunilor suferite, şoferul responsabil pentru accident a decedat”, au anunţat poliţiştii.

Echipele de intervenţie încearcă să elibereze carosabilul astfel încât circulaţia maşinilor să se reia cât mai curând.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici