Trafic rutier deviat pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului/ Traficul rutier pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa a revenit la normal

Circulaţia rutieră a fost deviată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, de la kilometrul 105, după ce pe partea carosabilă s-a format polei, fiind pericol în special în zona kilometrului 130, anunţă Poliţia Română. UPDATE: Circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti – Constanţa a fost reluată între Drajna şi Feteşti după ce fusese deviată din cauza poleiului, potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române.

1450 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier deviat pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului/ Traficul rutier pe Autostrada 2 Bucureşti – Constanţa a revenit la normal

Trafic rutier deviat pe Autostrada Soarelui din cauza poleiului (Imagine: Andrei Spirache/ Foto Mediafax)

Update 12:18

"Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei informează participanţii la trafic că, începând cu ora 11.50, circulaţia rutieră pe A2 Bucureşti – Constanţa, a fost reluată între Drajna şi Feteşti.Reamintim că, din cauza poleiului, traficul rutier pe sensul către litoral, a fost deviat din Drajna(A2) către DN3A Drajna – Feteşti", potrivit unui comunicat de presă al Centrului Infotrafic al Poliţiei Române remis MEDIAFAX.

Din cauza carosabilului umed şi a temperaturilor scăzute, poliţiştii avertizează că există riscul apariţiei poleiului şi pe alte tronsoane. Drumarii acţionează şi împrăştie material antiderapant.

Stire initiala Circulaţia autovehiculelor este restricţionată, la ora transmiterii acestei ştiri, pe Autostrada Soarelui, traficul rutier fiind deviat de la kilometrul 105. Reprezentanţi ai Poliţiei Române au declarat pentru agenţia MEDIAFAX că decizia a fost luată după ce în zona kilometrului 130 s-a format polei, existând pericolul producerii de accidente. La acest moment se acţionează cu utilaje urmând ca circulaţia rutieră să fie reluată după ce va fi îndepărtat pericolul, au mai precizat sursele citate.

Se circulă îngreunat şi pe Autostrada A3 Turda-Borş din cauza ceţii, anunţă Infotrafic.

"(...) traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, în condiţii de ceaţă densă(vizibilitate sub 100 de metri), pe Autostrada A3 Turda – Borş. Între kilometrii 15 şi 21 ceaţa a redus vizibilitatea sub 50 de metri.Le recomandăm conducătorilor auto să adapteze viteza în funcţie de vizibilitate, să folosească luminile de întâlnire împreună cu cele de ceaţă şi mărească distanţa în mers", se arată în informarea Centrului Infotrafic.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici