Trafic rutier restricţionat pe Strada Gherghiţei din Capitală după un accident grav. Un copil este resuscitat după impact

Un copil de 13 ani este resuscitat după ce maşina în care se afla a pătruns pe contrasens şi a lovit un alt autoturism, în Bucureşti. Un alt copil de 11 ani, aflat în aceeaşi maşină, este rănit şi primeşte îngrijiri medicale.

843 afișări
Imaginea articolului Trafic rutier restricţionat pe Strada Gherghiţei din Capitală după un accident grav. Un copil este resuscitat după impact

Trafic rutier restricţionat pe Strada Gherghiţei din Capitală după un accident grav. Un copil este resuscitat după impact

Brigada Rutieră anunţă că accidentul s-a produs pe Strada Gherghiţei.

Şoferul unei maşini, o femeie în vârstă de 42 ani, care se deplasa pe Str. Gherghiţei dinspre Şos Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul unui imobil a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus de un bărbat în vârstă de 46 ani.

În urma impactului, un copil în vârstă de 13 ani - pasager în primul autovehicul - a fost grav rănit, iar în acest moment i se aplică manevre de resuscitare.

Totodată, un alt copil în vârstă de 11 ani, pasager în aceeaşi maşină, este rănit uşor la prima vedere şi primeşte îngrijiri medicale.

Şoferii nu au băut, susţine Brigada Rutieră.

Traficul rutier este restricţionat pe Str. Gherghiţei, sensul dinspre A3 către Şos. Colentina.

Brigada Rutieră a anunţat ulterior decesul copilului de 13 ani.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici