Traficanţi străini care au încercat să vândă droguri la un festival din Mamaia, arestaţi preventiv

  • Trei cetăţeni străini care au fost prinşi în flagrant în timp ce ridicau un colet, expediat din Spania, care conţinea droguri, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.
  • Ei voiau să vândă drogurile festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia.
135 afișări
Imaginea articolului Traficanţi străini care au încercat să vândă droguri la un festival din Mamaia, arestaţi preventiv

Trei cetăţeni străini, cercetaţi de procurorii DIICOT pentru savârşirea infracţiunilor de trafic internaţional de droguri de risc şi mare risc, trafic de droguri de risc şi mare risc, deţinere de droguri de risc în vederea consumului propriu, fără drept, au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

„În cauză s-a reţinut că, inculpaţii au deţinut cantităţi de droguri de risc şi mare risc ( ketamină, MDMA şi canabis) în scopul comercializării în cadrul unui festival ce s-a desfăşurat în staţiunea Mamaia, judeţul Constanţa”, arată DIICOT.

Bărbaţii au fost prinşi în flagrant în timp ce ridicau un colet, expediat din Spania, care conţinea aproximativ 49 grame rezină de canabis, 58 de grame ketamină şi MDMA, 22 grame ketamină şi 18 grame MDMA, destinate comercializării.

Totodată, doi dintre ei aveau asupra lor canabis.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici