Traficul a fost oprit la Stoeneşti, în Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni. Şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent: operaţiunea va dura aproximativ 4 ore

Traficul rutier este oprit pe DN 6 Caracal - Alexandria, la Stoeneşti, judeţul Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni.

1658 afișări
Imaginea articolului Traficul a fost oprit la Stoeneşti, în Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni. Şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent: operaţiunea va dura aproximativ 4 ore

Traficul a fist oprit la Stoeneşti, în Olt, pentru ridicarea vagoanelor deraiate luni. Şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent: operaţiunea va dura aproximativ 4 ore

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că traficul rutier este oprit, pentru aproximativ 4 ore, pe DN 6 Caracal - Alexandria, la kilometrul 160, în zona localităţii Stoeneşti, judeţul Olt, ca urmare a începerii operaţiunii de ridicare a vagoanelor deraiate pe magistrala 900.

Circulaţia este deviată pe varianta ocolitoare, respectiv Mihaesti - DJ679 Seaca-Valeni - DJ546 A Stoicanesti-Draganesti Olt - DJ546 Maruntei-Brebeni-Slatina - DN6 65 -limita judeţul Dolj.

Poliţiştii rutieri se află în principalele noduri rutiere pentru a asigura fluidizarea traficului, iar şoferii sunt sfătuiţi să conducă atent, să păstreze distanţa regulamentară între vehicule şi să se asigure temeinic la schimbarea direcţiei de deplasare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici