Video Traficul feroviar, BLOCAT pe Valea Oltului după ce un TIR s-a RĂSTURNAT pe calea ferată

Traficul feroviar este blocat, joi, iar pe DN 7, cu autoturismul, se circulă pe un singur sens, pe Valea Oltului, între judeţele Sibiu şi Vâlcea, în urma coliziunii dintre un autoturism, o autoutilitară şi un TIR, acesta din urmă răsturnându-se pe calea ferată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

185 afișări

Purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea, inspectorul Gabriel Popescu, a declarat, joi, corespondentului MEDIAFAX că traficul rutier pe Drumul Naţional 7 este blocat pe un sens, poliţiştii dirijând circulaţia, iar traficul feroviar este blocat total după ce un TIR a ajuns pe calea ferată..

„Un autoturism a pătruns pe contrasens, a intrat în coliziune cu o autoutilitară şi apoi cu un TIR, care a căzut pe calea ferată. În urma impactului, şoferul autoturismului a fost rănit uşor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Acesta a adăugat că TIR-ul este căzut pe calea ferată, iar la ora transmiterii acestei ştiri traficul feroviar este blocat.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici