Traficul feroviar Caransebeş-Timişoara, blocat după ce vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Traficul feroviar între Caransebeş şi Timişoara este blocat după ce trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, iar două trenuri Interregio aşteaptă în staţii pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate.

870 afișări
Imaginea articolului Traficul feroviar Caransebeş-Timişoara, blocat după ce vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Traficul feroviar Caransebeş-Timişoara, blocat după ce vagoane ale unui tren de marfă au deraiat

Potrivit reprezentanţilor CFR, trei vagoane ale unui tren de marfă, încărcate cu motorină, au deraiat, duminică seară, pe ruta Caransebeş-Timişoara, între localităţile Vălişoara şi Valea Timişului din judeţul Caraş-Severin.

Trenul, care aparţine unui operator privat, circula de la Brad Rafinărie până în gara Timişoara Est.

Sursele citate au declarat că dintr-un vagon deraiat sunt scurgeri de motorină, dar nu este pericol de explozie.

Circulaţia feroviară pe această rută este oprită, iar două trenuri Interregio aşteaptă în staţii, pentru a fi, cel mai probabil, redirecţionate pe rute ocolitoare.

La locul incidentului au fost trimise mai multe echipaje de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Semenic" din judeţul Caraş-Severin, urmând ca o macara să repună pe şine vagoanele deraiate, după ce vor fi golite de combustibil.

Reprezentanţii CFR au anunţat, de asemenea, că a fost deschisă o anchetă pentru a stabili cu exactitate motivul deraierii vagoanelor de tren.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici