Traficul greu pe A1 dinspre Piteşti spre Bucureşti, deviat prin Găeşti

Traficul greu pe autostrada A1 dinspre Piteşti către Bucureşti, în zona kilometrilor 70 şi 73, a fost deviat, vineri după-amiază, pe DN7, prin Găeşti, aceasta fiind o măsură temporară, pentru fluidizarea circulaţiei.

4 afișări
Imaginea articolului Traficul greu pe A1 dinspre Piteşti spre Bucureşti, deviat prin Găeşti

Traficul greu pe A1 dinspre Piteşti spre Bucureşti, deviat prin Găeşti

Potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, pe autostrada A1 Bucureşti-Piteşti, din cauza lucrărilor de reparaţii la podul peste râul Argeş, circulaţia rutieră se desfăşoară cu dificultate în zona kilometrului 36, în ambele sensuri, dar mai ales spre Piteşti, formându-se coloane de autovehicule.

"În vederea fluidizării circulaţiei, ca măsură temporară, s-a dispus devierea traficului greu dinspre Piteşti către Bucureşti, în zona kilometrilor 70 şi 73, pe DN 7, prin Găeşti", precizează sursa citată.

De asemenea, Poliţia recomandă şoferilor altor categorii de vehicule să folosească ruta alternativă DN 7 (Bucureşti-Titu-Găeşti-Piteşti), pentru a evita blocajele de circulaţie pe A1.

Începând de vineri, de la ora 15.00, maşinile cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone au interdicţie de circulaţie, în zilele de vineri, sâmbătă, duminică şi de sărbătorile legale, în anumite intervale orare, pe tot traseul Drumului European 81, adică Autostrada A2, DN 22C (Cernavodă-Basarabi) şi DN 3 ( Basarabi-Constanţa). Poliţia Rutieră le recomandă conducătorilor de autovehicule grele să circule pe ruta DN2-Bucureşti-Urziceni-DN2A-Slobozia-Hârşova-Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici