Traficul pe DN 1,îngreunat pe sensul de urcare spre munte.Mii de turişti se îndreaptă către staţiuni

Traficul pe DN 1 este îngreunat, miercuri seară, în zona staţiunilor de pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare către munte, aglomeraţia datorându-se faptului că mii de turişti se îndreaptă către staţiuni pentru a petrece Revelionul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

1355 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1,îngreunat pe sensul de urcare spre munte.Mii de turişti se îndreaptă către staţiuni

Traficul pe DN 1,îngreunat pe sensul de urcare spre munte.Mii de turişti se îndreaptă către staţiuni (Imagine: Petre Bitoiu / Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Prahova, circulaţia pe DN 1 este îngreunată pe o distanţă de câţiva kilometri pe sensul de urcare către munte, în zona staţiunilor Sinaia şi Buşteni.

Astfel, pe acest tronson, maşinile circulă bară la bară, cu o viteză de 5-10 kilometri pe oră.

Mii de turişti se îndreaptă către staţiunile de pe Valea Prahovei şi din judeţul Braşov, unde vor petrece sfârşitul de an.

Cele mai multe dintre staţiuni sunt ocupate în proporţie de sută la sută, în unele cazuri rezervările fiind făcute cu câteva luni înaintea Revelionului.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici