Traficul pe DN 1 la ieşirea din Braşov spre Ghimbav, închis vineri şi sâmbătă

Traficul rutier pe DN 1 la ieşirea din municipiul Braşov spre Ghimbav va fi închis vineri şi sâmbătă, între orele 7.00 - 20.00, din cauza unor lucrări de reabilitare.

112 afișări
Imaginea articolului Traficul pe DN 1 la ieşirea din Braşov spre Ghimbav, închis vineri şi sâmbătă

Traficul pe DN 1 la ieşirea din Braşov spre Ghimbav, închis vineri şi sâmbătă (Imagine: Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliţiei Judeţene Braşov, Liviu Naghi, vineri şi sâmbătă, în intervalul orar 7.00 - 20.00, traficul pe DN 1 la ieşirea din municipiul Braşov spre Ghimbav va fi închis, din cauza unor lucrări de reabilitare.

Astfel, circulaţia va fi deviată pe rutele DN 73 B, prin localitatea Cristian, şi DN 73 A, prin Ghimbav.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici