Traficul prin Vama Albiţa se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului

Traficul prin Vama Albiţa se desfăşoară, sâmbătă, cu dificultate, maşinile care vor să treacă în Republica Moldova aşteptând circa trei ore. Formalităţile decurg greu din cauza reţelei de alimentare cu energie electrică afectată în zonă de ninsori şi viscol.

591 afișări
Imaginea articolului Traficul prin Vama Albiţa se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului

Traficul prin Vama Albiţa se desfăşoară cu dificultate din cauza ninsorii şi a viscolului

Potrivit Poliţiei de Frontieră, din cauza ninsorii şi a viscolului care au afectat reţeaua de alimentare cu energie electrică din localitatea Răşeşti, judeţul Vaslui, şi implicit Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, formalităţile se desfăşoară cu dificultate.

Potrivit aplicaţiei online care prezintă o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei, maşinile care vor să treacă în Republica Moldova, prin Vama Albiţa, aşteaptă circa 200 de minute.

De asemenea, pe drumurile care fac legătura între localitatea Huşi şi Punctul de Trecere a Frontierei Albiţa, judeţul Vaslui, şi localităţile Leuşeni şi Chişinău de pe teritoriul Republicii Moldova se circulă în condiţii de iarnă.

Până la desfăşurarea traficului în condiţii optime, poliţiştii recomandă şoferilor care merg spre Republica Moldova să folosească şi celelate puncte de trecere, respectiv Sculeni (judeţul Iaşi), Oancea (judeţul Galaţi), PTF Galaţi (judeţul Galaţi) şi Stanca (judeţul Botoşani).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici