Traficul restricţionat duminică, în zona Pieţei Bucur, pentru comemorarea unui an de la Colectiv

Circulaţia va fi restricţionată pe 30 octombrie în zona Pieţei Bucur din Capitală, deoarece în zonă au loc manifestări de comemorare a unui an de la incendiul din clubul Colectiv, potrivit Brigăzii Rutiere.

439 afișări
Imaginea articolului Traficul restricţionat duminică, în zona Pieţei Bucur, pentru comemorarea unui an de la Colectiv

Traficul restricţionat duminică, în zona Pieţei Bucur, pentru comemorarea unui an de la Colectiv

"În conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti, în data de 30.10.2016, între orele 12.00 – 23.00, vor avea loc activităţi comemorative în zona acces Fabrica Pionierul – Piaţa Bucur", potrivit unui comunicat de presă al Brigăzii Rutiere, remis joi MEDIAFAX.

Poliţiştii transmit că, în funcţie de numărul participanţilor, se va restricţiona traficul auto progresiv pe Strada Bucur, între Strada Gârle, Strada Verzişori, străzi care converg spre Piaţa Bucur.

Brigada Rutieră Bucureşti le cere şoferilor să evite deplasarea în zonă, să circule cu maximă atenţie, să folosească rutele ocolitoare şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri aflaţi în trafic pentru devierea acestuia.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici