Traficul rutier pe DN1 şi DN1A se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii şi a zăpezii

Traficul rutier pe DN1 şi DN1A în judeţul Prahova se desfăşoară cu dificultate, luni dimineaţă, din cauza ceţii şi a zăpezii, iar pe Valea Prahovei, pe sensul de coborâre dinspre munte, se circulă în coloană.

21 afișări
Imaginea articolului Traficul rutier pe DN1 şi DN1A se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii şi a zăpezii

Traficul rutier pe DN1 şi DN1A se desfăşoară cu dificultate din cauza ceţii şi a zăpezii (Imagine: Ciprian Sterian/Arhiva Mediafax Foto)

Potrivit şefului secţiei Drumuri Naţionale Prahova, Valerian Mantea, luni dimineaţă ninge în judeţ, iar pe unele tronsoane din DN 1, între localitatea prahoveană Potigraful şi judeţul Braşov, vizibilitatea este sub o sută de metri din cauza ceţii.

Pe drumurile naţionale din Prahova carosabilul este acoperit cu un strat subţire de zăpadă, astfel că 24 de utilaje cu lamă şi material antiderapant intervin pentru deszăpezire.

Potrivit poliţiştilor de la Dispeceratul de Monitorizare a Traficului de la Sinaia, pe DN 1, în staţiunea Buşteni, se circulă în coloană, însă nu sunt blocaje în trafic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici