Tragedia de la ATI Piatra Neamţ: Fiecare victimă are povestea ei

  • Tatiana Gavril era „părinte” pentru 20 de copii
  • Irimia Clement avea o fiică medic
  • Mircea Covătaru a fost antrenor emerit de lupte greco-romane
1245 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la ATI Piatra Neamţ: Fiecare victimă are povestea ei

Tragedia de la ATI Piatra Neamţ: Fiecare victimă are povestea ei

În total 10 persoane au decedat în incendiul de la secţia ATI din Piatra Neamţ.

Tatiana Gavril este una dintre ele. A lăsat în urmă familia îndurerată, dar şi 20 de copii de care avea grijă. Din 1994, Tatiana a fost părinte pentru copiii neajutoraţi, împreună cu fundaţia pe care a condus-o.

Irimia Clement, altă persoană care a murit nevinovată în incendiu. Avea 87 de ani şi o fiică medic. Prietena acesteia a scris pe facebook „Putem oare sa ne transpunem şi să ne imaginăm ce durere simţi, ca şi copil, când ştii că părintele tău a ars de viu? Carbonizat... Ce durere simţi stând la porţile spitalului şi sperând că, printre cei 10, sa nu fie al tău?”

Mircea Covătaru este o altă victimă. Un maestru, aşa cum îi spun cunoscuţii. A fost antrenor emerit al Clubului CS Ceahlaul Piatra Neamţ. A şlefuit destinele numeroşilor luptători.

 

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici