Tragedia de la Piteşti: atacatorul şi-a anunţat crima în direct, la TV. Autorităţile n-au avut nicio reacţie

  • O femeie din Mihăileşti şi fiul său, de 15 ani, au fost ucişi de concubin.
  • În studioul de la ”Acces direct”, criminalul o ameninţase pe femeie că o va omorî, dacă îl va părăsi.
8322 afișări
Imaginea articolului Tragedia de la Piteşti: atacatorul şi-a anunţat crima în direct, la TV. Autorităţile n-au avut nicio reacţie

Violenţa conjugală a dus, încă o dată, la crimă

O femeie din comuna argeşeană Mihăeşti şi fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâţi, duminică, de un bărbat care ar fi fost concubinul acesteia şi care, ulterior, a încercat să se sinucidă.

Potrivit unor surse judiciare, dubla agresiune a fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici, atacatorul fiind fostul concubin al femeii. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit mai întâi cadavrul copilului, care prezenta leziuni în zona capului, iar cadavrul femeii a fost descoperit ulterior, în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât.

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă, provocându-şi tăieturi cu cuţitul în zona gâtului. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Reprezentanţii unităţii sanitare au anunţat că pacientul a intrat în operaţie, prognosticul medicilor fiind rezervat.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Criminalul fusese în studioul unei cunoscute emisiuni TV, împreună cu soţia, într-o tentativă de împăcare publică. Întrebat de moderatoare cu privire la informaţia că şi-ar fi ameninţat soţia cu moartea, el a recunoscut că aşa a făcut şi că nu va ezita să recurgă la un gest extrem.

Crima dublă săvârşită duminică în curtea bisericii din Mihăieşti (Argeş) de un bărbat aflat într-o criză de gelozie putea fi evitată dată autorităţile şi-ar fi făcut datoria aşa cum trebuie.

În ianuarie 2021, bărbatul fusese împreună cu viitoarea lui vitcimă în studioul emisiunii „Acces direct” unde s-a consumat o confruntare între ei şi o tentativă de împăcare, adevarul.ro.

Bărbatul îşi acuza soţia de infidelitate şi a ameninţat-o direct că o va ucide dacă îl părăseşte. Mai mult decât atât, el a recunoscut, la insistenţele moderatoarei, că nu glumeşte şi că are de gând să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat. Ba chiar a recunoscut că ar fi ameninţat că-l ucide şi pe băiatul de 15 ani.

De altfel, potrivit martorilor, între criminal şi soţia lui exista un trecut plin de violenţe conjugale. Mai mult decât atât, vecinii lor au mărturisit că în ultima vreme bărbatul a ameninţat de mai multe ori că o omoară.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici