TRAGEDIA din Ungaria: A noua victimă a fost identificată. Psihologii consiliază orfanii

A noua persoană care a murit în accidentul din Ungaria a fost identificată joi, potrivit reprezentanţilor Prefecturii Mureş, fiind vorba despre un bărbat din Iernut. Cei circa 16 copii rămaşi orfani primesc consiliere psihologică, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3562 afișări
Imaginea articolului TRAGEDIA din Ungaria: A noua victimă a fost identificată. Psihologii consiliază orfanii

TRAGEDIA din Ungaria: A noua victimă a fost identificată. Psihologii consiliază orfanii

Subprefectul judeţului Mureş, Nagy Zsigmond, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că doar joi a fost informat cu privire la identitatea celei de-a noua persoane care a murit, marţi, în accidentul din Ungaria, fiind vorba despre un bărbat din Iernut, care nu are copii.

”Ar fi vorba despre un cetăţean din localitatea Lechinţa, care aparţine de oraşul Iernut. Am vorbit cu cei de la asistenţa socială din Iernut. (…) Oamenii sunt la evaluări”, a spus Nagy Zsigmond.

Potrivit subprefectului de Mureş, din datele pe care le are la această oră, 16 copii au rămas orfani, unii de tată, iar alţii şi de mamă, după ce şapte bărbaţi şi două femei au murit în accident.

”Copiii sunt consiliaţi, a fost şi un psiholog la ei şi chiar au nevoie de consiliere psihologică”, a mai spus Nagy Zsigmond.

Cele nouă persoane care au murit în Ungaria se întorceau de la lucru din Slovenea, unde au muncit în agricultură.

Accidentul s-a produs după o coliziune frontală între un camion şi microbuzul în care se aflau românii după ce şoferul maşinii de transport de persoane a intrat pe contrasens în timp ce făcea live pe facebook.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici