Tragedie în Hunedoara: Cadavrele a două femei - mamă şi fiică - găsite în locuinţa pe care o împărţeau

Cadavrele a două femei, mamă şi fiică, au fost găsite, sâmbătă după-amiază, în locuinţa în care trăiau în satul hunedorean Mânerău, din primele cercetări reieşind că cea mai tânără a murit de moarte naturală, iar mama ei s-ar fi sinucis, pentru că a rămas fără sprijin.

328 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Hunedoara: Cadavrele a două femei - mamă şi fiică - găsite în locuinţa pe care o împărţeau

Tragedie în Hunedoara: Cadavrele a două femei - mamă şi fiică - găsite în locuinţa pe care o împărţeau (Imagine: Diana Iukiewicz/Mediafax Foto)

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Hunedoara, inspectorul principal Bogdan Niţu, Poliţia municipiului Hunedoara a fost sesizată de un bărbat din localitatea Mânerău că într-un imobil se află două femei moarte.

Bogdan Niţu a afirmat că într-una din camerele imobilului a fost găsită moartă, pe un pat, o femeie în vârstă de 44 de ani, fără urme de violenţă pe corp. În apropierea acesteia, se afla mama ei, în vârstă de 71 de ani, care avea o plagă înjungiată în zona gâtului, din cauza căreia a murit.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Hunedoara afirmă că poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, au început cercetările în acest caz, fiind luată în calcul ipoteza sinuciderii femeii în vârstă de 71 de ani.

"Bănuim că femeia de 44 de ani a murit din cauza naturale, iar mama ei în vârstă de 71 de ani, rămasă fără sprijin, s-a sinucis. Nu există suspiciouni de comitere a vreunei infracţiuni", a adăugat Niţu.

Cadavrele celor două femei au fost preluate de către medicii legişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici