Tragedie în Munţii Apuseni: O turistă din Ungaria a murit în timp ce se afla în drumeţie

O turistă din Ungaria a murit, sâmbătă, în zona Piatra Secuiului, din Munţii Apuseni, judeţul Alba. Femeia făcea o drumeţie, iar la un moment dat i s-a făcut rău, transmite corespondentul MEDIAFAX.

5023 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Munţii Apuseni: O turistă din Ungaria a murit în timp ce se afla în drumeţie

O turistă din Ungaria a murit în timp ce se afla în drumeţie în Munţii Apuseni

Salvamont Alba şi un echipaj SMURD au intervenit, sâmbătă, la Piatra Secuiului, din Rimetea, zonă situată la poalele Munţilor Apuseni, pentru salvarea unei turiste din Ungaria căreia i s-a făcut rău.

„Din păcate persoana nu a mai răspuns manevrelor de resuscitare”, a declarat directorul Salvamont Alba, Lucian Forda.

Acesta a precizat că este vorba despre o femeie în vârstă de 50 de ani, aflată în zonă pentru o drumeţie. Cauza morţii va fi stabilită de medicii legişti, după necropsie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici