Tragedie în Timiş | O elevă a murit după ce a fost lovită de un autobuz în parcarea fabricii unde făcea practică

O elevă în vârstă de 17 ani a murit, miercuri, în parcarea unei fabrici din Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş, după ce a fost lovită de un autobuz, transmite corespondentul MEDIAFAX.

226 afișări
Imaginea articolului Tragedie în Timiş | O elevă a murit după ce a fost lovită de un autobuz în parcarea fabricii unde făcea practică

Tragedie în Timiş | O elevă a murit după ce a fost lovită de un autobuz în parcarea fabricii unde făcea practică

Accidentul s-a petrecut, miercuri, în parcarea unei fabrici din Sânnicolau Mare, din judeţul Timiş, unde eleva de 17 ani, înscrisă la Liceul Tehnologic “Cristofor Nako” din oraş, făcea practică.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, Ionuţ Sârbu, a declarat, corespondentului MEDIAFAX, că tânăra a fost lovită în timp ce şoferul autobuzului încerca să parcheze autobuzul.

„Un bărbat de 51 de ani, în timp ce efectua manevre pentru parcarea unui autobuz în spaţiul special amenajat, aparţinând unei societăţi comerciale de pe raza oraşului Sânnicolau Mare, ar fi acroşat şi accidentat o tânără de 17 ani. Din păcate, în urma incidentului, tânăra a suferit leziuni incompatibile cu viaţa”, a afirmat Ionuţ Sârbu.

Poliţiştii timişeni au întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici