Inconştienţă a părinţilor: Copil mort după ce maşina condusă de fratele său, fără permis, s-a lovit de un cap de pod | FOTO

Un copil de 12 ani a murit, marţi, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Băceşti, judeţul Vaslui, după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod.

2116 afișări
Imaginea articolului Inconştienţă a părinţilor: Copil mort după ce maşina condusă de fratele său, fără permis, s-a lovit de un cap de pod | FOTO

Tragedie la Vaslui: Un copil de 12 ani a murit după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod/ Primele indicii arată că el conducea maşina

UPDATE: Accidentul a fost produs de fratele victimei, un tânăr de 19 ani, care nu avea permis şi conducea o maşină cu volan pe partea dreaptă. În maşină erau şi mama celor doi, precum şi unchiul acestora.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Vaslui, Bogdan Gheorghiţă, a declarat, pentru MEDIAFAX, că în urma cercetărilor, s-a stabilit că nu era la volan copilul de 12 ani, aşa cum s-a crezut iniţial, ci fratele său, un tânăr de 19 ani.

„La volanul maşinii implicate în accident a fost fratele copilului de 12 ani, care a decedat. Este vorba de un tânăr de 19 ani, care nu deţine permis de conducere. Acesta era la volanul unei maşini cu volan pe partea dreaptă. În maşină se mai aflau mama şi unchiul celor doi copii”, a spus Gheorghiţă.

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi conducere pe drumurile publice fără drept.

Un copil de 12 ani a murit, marţi, în urma unui accident rutier petrecut în comuna Băceşti, judeţul Vaslui, după ce maşina în care se afla a lovit un cap de pod. Primele informaţii au aratat că la volan s-ar fi aflat chiar băiatul decedat, lucru infirmat ulterior.

Taguri:
accident,
copil,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici