Tragedie într-o familie din Bucureşti: Mamă, tată şi fiu au decedat, fiind intoxicaţi cu monoxid de carbon

Trei membri ai unei familii din Capitală au decedat, în noaptea de marţi spre miercuri, primele cercetări indicând faptul că au fost intoxicaţi cu monoxid de carbon, a declarat, pentru MEDIAFAX, dr. Bogdan Opriţa, coordonatorul SMURD Bucureşti.

248 afișări

Mama şi tatăl, în vârstă de peste 50 de ani, şi fiul de aproximativ 20 de ani au fost găsiţi morţi miercuri dimineaţa, în locuinţa lor din strada Viitorului, din sectorul 2 al Capitalei.

Primele informaţii sunt că de la o sobă defectă s-au scurs gaze, iar cei trei au murit intoxicaţi cu monoxid de carbon.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici