Tragedie la Geoagiu Băi: O fetiţă a murit după ce un copil i-a sărit pe spate de pe trambulina ştrandului

O fetiţă de 7 ani din Turda a murit, duminică după-amiază, după ce sărise de pe trambulina unui ştrand din staţiunea hunedoreană Geoagiu Băi, iar un copil i-a căzut pe spate, poliţiştii deschizând un dosar penal pentru ucidere din culpă.

33743 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Geoagiu Băi: O fetiţă a murit după ce un copil i-a sărit pe spate de pe trambulina ştrandului

Tragedie la Geoagiu Băi: O fetiţă a murit după ce un copil i-a sărit pe spate de pe trambulina ştrandului

Fetiţa de 7 ani din Turda a murit după ce, spun poliţiştii hunedoreni, un alt minor a căzut peste copilă, la un ştrand din staţiunea Geoagiu Băi.

”Fetiţa era cu părinţii ei la ştrand. A sărit de pe trambulină în bazin, în urma ei a sărit un alt copil, care i-a sărit practic în spate. Părinţii au solicitat Ambulanţa, iar la o oră şi jumătate, după resuscitări, a murit la spital”, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Hunedoara, Laura Bradu.

Fetiţa a reuşit să iasă pe picioarele ei din bazin, dar la scurt timp a căzut inconştientă pe marginea bazinului.

Reprezentanţii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Hunedoara susţin că fetiţa era inconştientă în momentul în care echipajul medical a ajuns la ştrandul din Geoagiu, iar pe drumul spre spital starea ei de sănătate s-a agravat.

”Echipajul nostru a găsit-o inconştientă, dar cu respiraţii spontane şi puls prezent. Au fost aplicate toate procedurile şi manevrele conform protocolului, i-au pus guler cervical, au imobilizat-o în saltea vacum, i-au pus oxigen, au urcat-o în Ambulanţă şi au plecat spre spitalul din Orăştie. Pe drum starea s-a agravat, fetiţa a început să verse şi la intrarea în Urgenţe, când s-a făcut transferul din Ambulanţă în Urgenţă, fetiţa a intrat în stop cardio-respirator. Au început manevrele de resuscitare, dar fără succes”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Hunedoara, Călin Dumitrescu.

Poliţiştii hunedoreni au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi fac cercetări pentru a-l identifica pe copilul care a sărit peste fetiţă.

Din primele informaţii ar fi vorba despre un băiat cu vârsta cuprinsă între 4 şi 7 ani.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici