Tragedie la Timişoara: Patru copii au murit arşi de vii după ce un incendiu a izbucnit în casa lor. Cel mai mic dintre ei avea doar 4 luni

Patru copii au murit la Timişoara arşi de vii, în noaptea de miercuri spre joi, în urma unui incendiu izbucnit în locuinţa lor. Părinţii nu erau acasă, iar din casă a reuşit să iasă doar fratele lor, un adolescent de 14 ani.

5164 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Timişoara: Patru copii au murit arşi de vii după ce un incendiu a izbucnit în casa lor. Cel mai mic dintre ei avea doar 4 luni

Potrivit ISU Timiş, pompierii au fost chemaţi pentru lichidarea unui incendiu la o casă cu 2 apartamente pe strada Memorandului din Timişoara.

La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta într-o cameră şi pe holul locuinţei cu o degajare mare de fum.

În cele 2 apartamente locuiau 9 persoane, 4 adulţi şi 5 copii.

Cinci persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale, dintre care 3 adulţi şi un adolescent de 14 ani au fost duşi la spital, iar un adult a primit îngrijiri la faţa locului, însă a refuzat transportul la spital.

Echipele de căutare - salvare au căutat victime după stingerea flăcărilor şi au găsit patru copii arşi de vii.

Surse locale spun că cel mai mic dintre aceştia avea doar 4 luni şi că părinţii nu erau acasă. Din casă a reuşit să iasă doar adolescentul de 14 ani.

Prima ipoteză este că focul a izbucnit de la sobă.

Cercetări pentru ucidere din culpă

Poliţiştii fac cercetări pentru ucidere din culpă şi distrugere în cazul celor 4 copii care au murit la Timişoara arşi de vii, în urma unui incendiu în locuinţă.

Poliţiştii timişeni spun că ancheta este în fază incipientă, dar fac cercetări pentru ucidere din culpă şi distrugere.

„S-a constituit echipa de cercetare la faţa locului, iar împreună cu pompierii se vor analiza toate împrejurările care au dus la producerea tragediei”, spun poliţiştii.

De asemenea, a fost sesizată şi Protecţia Copilului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici