Tragedie la Tulcea: Un copil în vârstă de 9 ani a murit după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură

Un copil în vârstă de 9 ani a murit, în timpul nopţii de sâmbătă spre duminică, în judeţul Tulcea, după ce căruţa în care se afla a fost luată de un pârâu al cărui debit s-a umflat în urma ploilor. În atelaj se mai aflau doi adulţi şi un alt copil, care au reuşit să se salveze.

999 afișări
Imaginea articolului Tragedie la Tulcea: Un copil în vârstă de 9 ani a murit după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură

Ploile au făcut ravagii în ţară: Un copil în vârstă de 9 ani a murit după ce căruţa în care se afla a fost luată de viitură, la Tulcea

Pompierii tulceni au fost solicitaţi să intervină sâmbătă noaptea, în localitatea Casimcea, pentru căutarea unui copil de nouă ani, ce fusese luat de o viitură stârnită pe un pârâu.

„Patru persoane au încercat să treacă cu căruţa, trei s-au salvat, iar copilul de nouă ani este dispărut”, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă „Delta" Tulcea.

Potrivit acestora, în căruţă se aflau doi copii şi doi adulţi, iar incidentul s-a petrecut în timp ce încercau să traverseze un pârâu care a crescut în debit în urma precipitaţiilor din ultima vreme.

Copilul a fost găsit în jurul orei 23.30, după aproape patru ore de căutări, la aproximativ trei kilometri şi jumătate distanţă de locul în care a fost luat de viitură.

El era în apă, în stare de inconştienţă, iar salvatorii au început imediat protocolul de resuscitare. Din păcate, copilul nu a răspuns manevrelor, fiind declarat decedat.

Poliţiştii tulceni au deschis un dosar de cercetare în acest caz.

Taguri:
copil,
înec,
viitură

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici