Tragedie pe litoral. Trupul unui tânăr, scos de valuri pe o plajă din Eforie Nord

Trupul unui tânăr de 17 ani, dat dispărut de două zile, a fost scos de valuri pe o plajă din Eforie Nord. Băiatul venise pe litoral să lucreze şi se angajase la un bar de pe plajă

3544 afișări
Imaginea articolului Tragedie pe litoral. Trupul unui tânăr, scos de valuri pe o plajă din Eforie Nord

Tragedie pe litoral. Trupul unui tânăr, scos de valuri pe o plajă din Eforie Nord

Potrivit Serviciului Judeţean de Ambulanţă, trupul tânărului a fost descoperit joi dimineaţă, în jurul orei 4.00, pe o plajă din Eforie Nord.

Acesta fusese dat dispărut de marţi, dar căutările efectuate atunci de pompierii militari de la ISU Dobrogea se soldaseră cu un eşec.

Poliţiştii constănţeni spun că victima era din comuna Siliştea, judeţul Constanţa, şi avea 17 ani şi 11 luni.

Băiatul venise pe litoral să lucreze şi se angajase la un bar de pe plajă.

Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz.

Este a 12-a victimă ce îşi pierde viaţa în mare în acest sezon estival.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici