Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier după ce o dubă i-a tăiat calea, în Hunedoara

Fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu, a fost implicat, marţi, într-un accident rutier, la intrare în municipiul Deva, după ce şoferul unei autoutilitare nu s-a asigurat când a trecut de pe o bandă pe cealaltă şi a intrat în maşina condusă de fostul comisar.

1705 afișări
Imaginea articolului Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier după ce o dubă i-a tăiat calea, în Hunedoara

Traian Berbeceanu, implicat într-un accident rutier după ce o dubă i-a tăiat calea, în Hunedoara

Potrivit Poliţiei Hunedoara, vinovat de producerea accidentului este un bărbat de 45 de ani din Deva, care nu s-a asigurat corespunzător.

”Un bărbat in vârstă de 45 de ani, din municipiul Deva, care conducea o autoutilitară pe Calea Zarandului, din Deva, din direcţia Arad-Deva (la intrarea din Deva dinspre Arad), nu s-a asigurat corespunzător la pornirea de pe loc şi a trecut de pe banda 1 pe banda 2 fără a acorda prioritate de trecere autoturismului condus de un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Deva, care circula din aceeaşi direcţie de mers (pe banda 2)”, arată Poliţia Hunedoara.

Reprezentanţii Poliţiei Hunedoara au declarat că în urma impactului nu au rezultat victime, însă maşinile implicate au fost avariate.

Poliţiştii l-au sancţionat contravenţional pe şoferul care a produs accidentul cu 3.175 lei şi i-au suspendat permisul de conducere pentru 60 de zile.

Surse oficiale au declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că şoferul care conducea regulamentar pe banda a doua este fostul şef al BCCO Alba Iulia, Traian Berbeceanu.

Traian Berbeceanu a fostu şef al BCCO Alba Iulia şi s-a pensionat din Poliţie în această primăvară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici