Tramvaiele liniei 41, blocate din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact

Tramvaiele liniei 41 au fost blocate, duminică, pe ambele sensuri, din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact, reprezentanţii RATB introducând autobuzul 641 pentru preluarea călătorilor de pe traseul liniei 41, anunţă instituţia.

1847 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniei 41, blocate din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact

Tramvaiele liniei 41, blocate din cauza depunerii de gheaţă pe reţeaua de contact

„Pe şoseaua Virtuţii, la Pod Ciurel, sens Piata Presei, un tramvai din linia 41 s-a defectat, cauza este depunerea de gheaţă pe reţeaua de contact. Tramvaiele sunt blocate, pe ambele sensuri”, au precizat reprezentanţii Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB), pe Twitter.

Aceştia au mai adăugat că s-a optat pentru o alternativă: „La ora 13:25, RATB a introdus linia naveta de autobuze 641, de la capăt de linie Piaţa Presei, iar la ora 13:31, de la capăt de linie Ghencea, pentru preluarea călătorilor de pe întreg traseul liniei de tramvaie 41”.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici