Tramvaiele liniei 41 revin, de luni, pe traseul normal între Ghencea şi Casa Presei Libere

  • Tramvaiele liniei 41 îşi reiau, de luni, circulaţia normală, între terminalele Ghencea şi Piaţa Presei Libere, anunţă STB SA.
  • Linia de tramvai 41 a fost suspendată în perioada 21 – 25 octombrie pentru a permite Metrorex să facă lucrări de deviere a liniei pe o porţiune din traseu.
240 afișări
Imaginea articolului Tramvaiele liniei 41 revin, de luni, pe traseul normal între Ghencea şi Casa Presei Libere

Tramvaiele liniei 41 revin, de luni, pe traseul normal între Ghencea şi Casa Presei Libere

Societatea bucureşteană de transport aminteşte că staţia Uverturii, aflată pe sensul către Piaţa Presei Libere, va fi în continuare suspendată până la finalizarea lucrărilor de modernizare a peronului, iar tramvaiele vor opri în staţia Orşova.

Linia de tramvai 41 a fost suspendată în perioada 21 – 25 octombrie pentru a permite Metrorex să facă lucrări de deviere a liniei pe o porţiune din traseu, în scopul finalizării pasajului pietonal de la staţia de metrou „Parc Drumul Taberei”, de pe Magistrala 5.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici