Transalpina, închisă între judeţele Vâlcea şi Alba până în primăvară

Circulaţia pe DN 67C Transalpina, între Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea şi Curpat din judeţul Alba a fost închisă, pe perioada iernii, începând de vineri seara. Traficul rutier a fost închis şi pe DN1R, aflat la limita judeţului Cluj cu localitatea Mătişeşti, judeţul Alba.

221 afișări
Imaginea articolului Transalpina, închisă între judeţele Vâlcea şi Alba până în primăvară

Transalpina, închisă între judeţele Vâlcea şi Alba până în primăvară

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) anunţă că, începând de vineri, ora 18.00, se interzice circulaţia rutieră pe DN 67C Transalpina, între Obârşia Lotrului din judeţul Vâlcea şi localitatea Curpat din judeţul Alba şi pe DN1R, aflat la limita judeţului Cluj cu localitatea Mătişeşti, judeţul Alba.

Închiderea circulaţiei a fost necesară deoarece aceste sectoare de drum se află în zone de munte izolate unde nu există localităţi, fiind frecvente căderile abundente de zăpadă şi viscolele, condiţii în care drumurile nu pot fi deszăpezite, iar traficul nu se poate desfăşura în condiţii de siguranţă.

Astfel, pe aceste sectoare este interzisă circulaţia pentru toate categoriile de autovehicule pe perioada iernii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici