Transalpina, închisă şi între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba

Drumul naţional 67 C – Transaplina a fost închis, luni, şi între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile.

190 afișări
Imaginea articolului Transalpina, închisă şi între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba

Potrivit IGPR, din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, DN 76C Transalpina a fost închis pentru toate categoriile de autovehicule şi pe tronsonul kilometric 61+160 - 67+400, între Obârşia Lotrului şi limita cu judeţul Alba.

Conform sursei citate, CNAIR a luat decizia închiderii circulaţiei pe acest sector de drum până la îmbunătăţirea condiţiilor meteorologice.

Circulaţia rutieră este închisă din 23 octombrie, pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, din cauza avertizărilor meteorologice privind căderile de zăpadă şi viscol.

ANM a prelungit codul galben de vreme rea până marţi la ora 12.00, pentru majoritatea regiunilor ţării. De asemenea, este în vigoare şi un cod portocaliu de ninsori, valabil în judeţele din nordul, centrul şi vestul ţării, până la ora 18.00.

Potrivit avertizărilor emise de meteorologi, codul galben de intensificări ale vântului a fost extins până marţi, la ora 12.00.

În intervalul menţionat, vântul va continua să prezinte intensificări la munte, unde viteza la rafală va mai depăşi temporar 65…70 km/h, iar în zona înaltă a Carpaţilor MeridIonali şi a Carpaţilor de Curbură, rafalele vor depăşi 90 km/h, viscolind ninsoarea şi spulberând zăpada. Intensificări ale vântului cu viteze de peste 55...60 km/h şi local 70 km/h vor fi şi în nordul Moldovei, anunţa ANM.

Vremea va deveni rece în toate regiunile, astfel încât temperaturile minime vor fi negative, în noaptea de luni spre marţi (30/31 octombrie), în jumătatea de nord a ţării, iar în noaptea de marţi spre miercuri (31 octombrie/01 noiembrie) în toate regiunile, spun meteorologii.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici