Transport ilegal de persoane în Galaţi: 21 de oameni au fost găsiţi într-o dubiţă fără geamuri

  • 21 de persoane au fost găsite într-o dubiţă fără geamuri. -
  • Maşina care a transporta zilieri a fost oprită de poliţişti pe o şosea din judeţul Galaţi
  • Poliţiştii s-au autosesizat după ce au văzut o filmare postată pe Facebook.
1182 afișări
Imaginea articolului Transport ilegal de persoane în Galaţi: 21 de oameni au fost găsiţi într-o dubiţă fără geamuri

Transport ilegal de persoane în Galaţi: 21 de oameni au fost găsiţi într-o dubiţă fără geamuri

21 de persoane au fost găsite într-o dubiţă fără geamuri. Maşina care făcea transport ilegal de persoane ducea zilieri din oraşul Galaţi în comuna Pechea. Transportul se desfăşura zilnic, iar o persoana a filmat momentul în care oamenii urcă în maşină

Persoana filmează în timp ce comentează, spunând că vieţile călătorilor sunt în pericol din cauza supraaglomerării. În imaginile postate pe Facebook apar aproximativ 20 de persoane care urcă în dubiţa fără geamuri. Oamenii nu poartă măşti şi se aşează unii peste alţii.

„Păi nu-i aşa? Se răstoarnă, i se sparge un cauciuc... e cald de mori acolo, lasă că te pun eu bine, nu-ţi mai trebuie transport”, spune cel care filmează scena.

După ce au văzut imaginile postate pe Facebook, poliţiştii rutieri au  organizat un flagrant şi l-au prins pe şofer în timp ce transporta 21 de persoane. Şoferul a fost amendat şi a rămas fără certificatul şi fără plăcuţele de înmatriculare ale maşinii. În plus, doi dintre călători au primit amendă pentru că nu aveau mască de protecţie.

„În dimineaţa zilei de 24 iulie a c., în jurul orei 05.45, pe strada Brăilei, din municipiul Galaţi, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat un bărbat, de 66 de ani, aflat la volanul unui autovehicul care efectua transport de persoane contra cost, fără a deţine autorizaţie de transport.

În habitaclul autovehiculului au fost identificate 21 de persoane, deşi acesta ar fi trebuit folosit doar pentru transport marfă. Poliţiştii au sancţionat conducătorul auto cu amendă contravenţională în valoare de 3000 de lei,  luându-se, totodată, măsura suspendării dreptului de utilizare a acestuia pe o perioadă de 6 luni. De asemenea, 2 persoane aflate în autovehicul au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 2000 de lei, întrucât nu purtau mască de protecţie”, au anunţat reprezentanţii IPJ Galaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici