Transportatorii români fac sondaj ca să afle ce efecte a avut pandemia asupra domeniului lor

  • Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România face un sondaj pentru a afla ce impact au avut deficitul de şoferi şi criza provocată de pandemie
  • Cercetarea îşi propune să măsoare impactul deficitului de şoferi în sectorul transportului rutier european
  • Datele obţinute în urma sondajului vor fi folosite pentru realizarea de strategii şi revendicări ce vor fi prezentate autorităţilor naţionale şi europene.
397 afișări
Imaginea articolului Transportatorii români fac sondaj ca să afle ce efecte a avut pandemia asupra domeniului lor

Transportatorii români fac sondaj ca să afle ce efecte a avut pandemia asupra domeniului lor

Uniunea Naţională a Transportatorilor Rutieri din România (UNTRR) organizează un sondaj la care au fost invitate să participe toate firmele româneşti din domeniu. Cercetarea îşi propune să măsoare impactul deficitului de şoferi în sectorul transportului rutier european, dar şi efectele provocate de pandemia de Covid 19.

„În ultimii ani, lipsa de şoferi profesionişti a reprezentat o problemă la nivel global, iar România şi Polonia au fost printre cele mai afectate ţări europene, conform rezulatelor sondajului IRU privind criza şoferilor de anul trecut. În contextul pandemiei COVID-19, sondajul IRU 2020 urmăreşte evaluarea impactului acestei crize asupra deficitului de şoferi, astfel încât să putem fundamenta cât mai bine demersurile noastre comune la nivelul autorităţilor naţionale şi europene”, scrie în invitaţia Uniunii Naţionale a Transportatorilor Rutieri din România, adresată firmelor de transport.

Datele obţinute în urma sondajului vor fi folosite pentru realizarea de strategii şi revendicări ce vor fi prezentate autorităţilor naţionale şi europene.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici