Tratamentul lui Trump pentru coronavirus există şi în România, dar nu poate fi folosit. Motivul pentru care medicii nu îl pot administra

  • La Institutul Matei Balş din Capitală există cocktailul de anticorpi pe care l-a luat Donald Trump.
  • Medicamentul experimental şi-a dovedit eficienţa în cazul Preşedintelui Trump.
  • Medicii de la Matei Balş nu pot începe studiile clinice pe pacienţi pentru că nu au aprobări de la Agenţia Naţională a Medicamentului.
  • Tratamentul revoluţionar tratează cauza bolii şi ar putea fi autorizat oficial curând de FDA-ul american.
5293 afișări
Imaginea articolului Tratamentul lui Trump pentru coronavirus există şi în  România, dar nu poate fi folosit.  Motivul pentru care medicii  nu îl pot administra
Tratamentul pe care l-a luat  Donald Trump pentru coronavirus există şi în România, dar nu poate fi folosit. Cum se întâmplă mereu, tot birocraţia e de vină!
 
Cocktailul de anticorpi monoclonali sintetici pe care l-a luat preşedintele Trump există şi la Institutul Matei Balş din Capitală, dar medicii încă nu pot începe studiile clinice pe pacienţi pentru că nu au încă aprobările necesare de la Agenţia Naţională a Medicamentului.
 
Între timp, mor oameni din cauza bolii Covid, fără să aibă şansa să primească acest remediu!.
 
”Cu siguranţă că tratamentul de studiu există, trebuie să fie doar aprobările. În mod clar, chiar poate fi folosit şi exemplul vine din America. Exemplul nu se referă doar la preşedintele Trump, ei au studii în desfăşurare. (...)  Mai ales într-o situaţie grea de pandemie ar trebui să se mişte lucrurile nu repede, ci foarte repede,” a spus Adrian Marinescu, medic infecţionist la Institutul Matei Balş din Capitală.
 
Şi asta se întâmplă în condiţile în care acest tratament ar putea fi în curând cel mai eficient în lupta cu boala Covid, iar celelalte medicamente pe care le folosesc medicii, precum Remdesiviruul, sunt deja pe terminate în spitale.
 
Acest cocktail, aceşti doi anticorpi monoclonali reprezintă chiar un tratament etiologic, care rezolvă cauza. Foarte important, celelalte terapii ajută prin diferite mecanisme pentru fiecare în parte, dar aici e etiologic. E adevărat că este foarte scump, dar în situaţia în care am reuşi să-l avem aprobat, probabil mai ales în formele medii şi severe ar putea să fie un remediu mai mult decât eficient,” a adăgat medicul Adrian Marinescu.
 
Între timp, în România creşte alarmant numărul deceselor din cazua Covid 19. În ultimele 24 de ore au murit 73 de oameni, cel mai mare număr înregistrat până  acum. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici