Traversarea cu feribotul între portul Bechet şi Oreahovo, întreruptă temporar

Traversarea cu feribotul între porturile Bechet şi Oreahovo (Bulgaria) este întreruptă temporar, vineri şi sâmbătă, pentru lucrări de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc.

148 afișări
Imaginea articolului Traversarea cu feribotul între portul Bechet şi Oreahovo, întreruptă temporar

Traversarea cu feribotul între portul Bechet şi Oreahovo, întreruptă temporar

Potrivit Poliţiei de Frontieră, societatea care administrează cursele regulate cu feribotul între Bechet şi Oryahovo (Bulgaria) a informat Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu cu privire la faptul că vineri între orele 8.00-18.00 şi sâmbătă între orele 8.00-18.00 activitatea feribotului se suspendă pentru efectuarea lucrărilor de drenaj în zona pistei de acostare a malului bulgăresc.

Participanţii la trafic sunt sfătuiţi să folosească punctele de trecere cele mai apropiate, respectiv PTF Calafat (judeţul. Dolj) şi PTF Turnu Măgurele (judeţul Teleorman).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici