Traversatul neregulamentar face noi victime. O femeie de 80 de ani din Galaţi a fost lovită de un autobuz/ Un copil de 13 ani, spulberat de o maşină în Bistriţa-Năsăud

O femeie de 80 de ani, din Galaţi, a murit, sâmbătă seara, după ce a fost lovită de un autobuz în timp ce încerca să traverseze neregulamentar prin mijlocul unei intersecţii. Şoferul autobuzului nu a mai putut să o evite, iar victima a murit la spital, transmite corespondentul MEDIAFAX.

499 afișări
Imaginea articolului Traversatul neregulamentar face noi victime. O femeie de 80 de ani din Galaţi a fost lovită de un autobuz/ Un copil de 13 ani, spulberat de o maşină în Bistriţa-Năsăud

O femeie de 80 de ani din Galaţi, care traversa neregulamentar, a murit după ce a fost lovită de un autobuz

Accidentul s-a produs în zona Gării CFR Galaţi, în mijlocul unei intersecţii aglomerate. Echipajul de pe salvare sosit la faţa locului a încercat să o stabilizeze pe femeia lovită de autobus şi au dus-o la spita, unde a murit.

„Este o femeie în vârstă, a fost lovită de autobus. Avea un politraumatism grav, a fost găsită de echipaj în stop cardiac. Au încercat să o salveze, au transportat-o la spital, dar avea un politraumatism grav”, a declarat, pentru MEDIAFAX, directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean, Mihai Polinschi.

Poliţia a început o anchetă şi până acum a stabilit că şoferul nu consumase alcool şi că femeia traversa prin loc neregulamentar.

„O femeie de 80 de ani a fost lovită în intersecţia străzilor Gării şi Ana Ipătescu. S-a întâmplat în dreptul staţiei de autobuz, este vorba despre o traversare neregulamentară. Şoferul de 51 de ani nu consumase alcool, a fost testat de poliţişti”, a spus purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă şi continuă cercetările.

Un copil de 13 ani, spulberat de o maşină în Bistriţa-Năsăud
 
Un copil de 13 ani a murit, sâmbătă seara, după ce a fost lovit de o maşină în timp ce traversa neregulamentar strada, în localitatea Rodna, judeţul Bistriţa-Năsăud.
 
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Bistriţa-Năsăud, Cristina Răcilă, copilul de 13 ani a fost găsit inconştient, în stop cardio-respirator, după ce a fost lovit de o maşină.
 
În ciuda eforturilor depuse de către echipajele medicale, organismul copilului nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel s-a declarat decesul la faţa locului.
 
Din primele cercetări, copilul a traversat neregulamentar şi a fost lovit de o autoutilitară, care l-ar fi proiectat pe sensul opus de mers, unde e posibil să fi fost lovit de încă o maşină.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate modul în care s-a produs accidentul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici